pandekagedej
Her har du en ganske almindelig dej til pandekager og den er lige til at gå til. Det er en af de ting der kendetegner sig ved at lave pandekager – Det er noget som de fleste kan give sig i kast med og kommer ud med et godt resultat. Denne opskrift er som sagt en slags basis opskrift og den kan varieres på mange måde. God bagelyst.
Antal personer Forberedelses tid
3-4personer 12minutter
Tilberedningstid
30minutter
Antal personer Forberedelses tid
3-4personer 12minutter
Tilberedningstid
30minutter
Ingredienser
  • 250gram Hvedemel
  • 3hele æg
  • 1-2tsk sukkeralt efter hvor søde de skal være
  • 3,5dl Sød eller letmælk
  • 1knivspids salt
  • 1spsk olie
Instruktioner
  1. kom alle ingredienserne i en skål – Mel, æg, sukker og salt og olie.
  2. Tilsæt herefter mælken stille og roligt under kraftig omrøring, gerne med et håndmixer for at undgå klumper i pandekagedejen.
  3. Når du har lavet dejen har den godt af at hvile i lidt tid inde i køleskabet i noget tid, men dette er ikke strengt nødvendigt.
  4. Når du er klar til at stege pandekagerne – varmer du en stegepande op til middelvarme og smider lidt smør på panden. Når den er klar hælder du en portion pandekagedej, som passer til panden størrelse. Sørg for at dejen komme godt rundt på panden.
Recipe Notes

Denne opskrift er en ganske almindelige pandekagedej, som du kan variere på mange måder og du kan hente inspiration her på siden, hvis du vil eksperimentere med at lave lidt anderledes pandekager – Eller du kan selv kaste dig ud i at finde den variation der passer bedst til dig og din familie.