Print opskrift
Her finder du en klassisk pandekage med lækkert syltetøj - Herfra anbefaler vi en jordbær eller hindbær syltetøj
Forberedelses tid 10
Tilberedningstid 20
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 4 æg
  • 1 spsk. sukker
  • Et nip salt
  • 245 g mel
  • 3 dl mælk
  • ½ dl øl
  • 75 g smeltet smør
  • Smør til stegning
Forberedelses tid 10
Tilberedningstid 20
Antal personer
stk
Ingredienser
  • 4 æg
  • 1 spsk. sukker
  • Et nip salt
  • 245 g mel
  • 3 dl mælk
  • ½ dl øl
  • 75 g smeltet smør
  • Smør til stegning
Instruktioner
  1. Pisk æg, sukker, salt og mel sammen til en ensartet blød dej. Tilsæt mælk og øl lidt ad gangen. Pisk til sidst det smeltede smør i . Sørg for, at det er pisket helt ud så dejen er fuldstændig uden klumper. alternativt kan en blender bruges.
  2. Smelt lidt smør på en pande. Bred dej ud på panden i et tyndt lag og bag pandekagen over middelstærk varme, til den er gylden i bunden. Vend den og bag den færdig på den anden side.
  3. kom syltetøj udover den færdige pandekage, rul og server.
Recipe Notes

Jordbærsyltetøj eller hindbær, eller din yndlings syltetøj.

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star